Terug

Training Google Analytics 4 (pro)

Ontdek alle 'ins & outs' en doe meer met Analytics 4!

 • Wil je het maximale uit Google Analytics 4 halen? 
 • Maar heb je geen idee hoe je diepgaande analyses maakt voor je website? 

Heb jij de nodige ervaring met Google Analytics 4 en ben je toe aan een volgende stap? Tijdens Google Analytics 4 training voor gevorderden laten we je de mogelijkheden en kansen zien die Google Analytics 4 nog meer biedt, naast de standaard rapporten. 

Google Analytics 4 bevat eindeloos veel mogelijkheden. Er zijn talloze standaardrapporten te vinden die je ontzettend veel informatie kunnen geven, maar naast de standaardrapporten kan Google Analytics 4 nog zó veel meer! In deze training komen diverse gevorderde onderwerpen aan bod, zoals conversie attributie, de customer journey, event tracking, aangepaste rapporten en segmenten. Met die kennis kun je diepgaande analyses maken van jouw bezoekers, zodat je nóg beter in kunt spelen op je doelgroep.

Voor wie?

Deze training is voor jou als je regelmatig werkt met Google Analytics 4 en bekend bent met de verschillende standaardrapporten en deze goed kunt interpreteren. Daarnaast ben je bekend met de accountstructuur, properties, het meten en instellen van doelen, dimensies & statistieken en de standaardrapporten. Jouw doel is om verder te gaan dan de standaardrapporten en op die manier meer te halen uit je webstatistieken.

Heb je nog geen of weinig ervaring met Google Analytics 4 en wil je ontdekken hoe je Google Analytics 4 succesvol kan opzetten en gebruiken voor je eigen website? We bieden ook een training Google Analytics voor beginners aan. 

Wat leer je?

 • Inzicht in de customer journey
  We leggen je uit hoe je in Google Analytics 4 kunt ontdekken hoe de customer journey van jouw klanten eruitziet. Welke paden en kanalen doorlopen jouw klanten en hoe lang duurt het aankooppad? We vertellen je er alles over.
 • Inzicht in jouw funnel
  Door je funnel te visualiseren in Google Analytics 4 zie je in één oogopslag waar de meeste bezoekers afhaken en waar je je website dus kunt optimaliseren. We leggen je uit hoe je dit doet.
 • Aangepaste rapporten
  Aangepaste rapporten kunnen je helpen een diepgaandere analyses te maken van je data. Ook aangepaste dimensies en statistieken komen aan bod. Zo kun je dus ook gegevens verzamelen en analyseren die niet standaard in Analytics 4 gemeten worden.
 • Filters, segmenten, gebeurtenissen
  Ook belangrijke zaken als filters, het aanmaken van geavanceerde segmenten en het meten van gebeurtenissen komen aan bod. Met die kennis kun je in Analytics 4 meten wat je wil en analyseren wat je wil!

Resultaat

Aan het eind van deze training kun je Google Analytics 4 zo inrichten dat het voldoet aan jouw specifieke wensen en behoeften. Op die manier kun je diepgaande analyses doen in Google Analytics 4, buitenom de standaard rapportages. Je kunt je funnel in kaart brengen en weet nog beter welke stappen jouw klanten doorlopen voordat ze een aankoop doen!
 

Trainer Lianne Zwijnenberg

Communicatieadviseur online

Met haar communicatieachtergrond weet Lianne hoe je pakkende teksten schrijft voor het web. Van overtuigende webcontent tot een aansprekende social post. Daarnaast geeft Lianne communicatieadvies aan allerlei organisaties in uiteenlopende branches. Ook begeleidt ze klanten bij het opstellen van een goede contentstrategie. Met haar brede kennis en ervaring helpt zij iedere organisatie een stap verder.

Trainer Arie Joosse

SEO / SEA specialist

Arie is een specialist pur sang. Met alle Google-certificaten op zak, deinst hij voor geen vraagstuk terug. Hij is vastberaden om dingen tot op de bodem uit te zoeken, maar verliest het rendement voor de klant nooit uit het oog. Zoekmachines kennen voor hem geen geheimen. Daarom zijn SEO & SEA zijn specialiteiten.

Training Google Analytics 4 (pro)


Geïnteresseerd in de training Google Analytics 4 (pro)? Goede keuze! 😉
Met deze training kun je het online kennisniveau van jezelf, je team of zelfs een hele afdeling verhogen. Al onze trainingen zijn op maat te maken. Zo past de training precies bij de vragen en behoeften van jou en je collega’s en kun je dit direct in de praktijk brengen. Je krijgt de training rechtstreeks van onze specialisten. Met super veel praktijkervaring. En bovendien staan ze daarna ook nog voor je klaar.

Een training op maat kost € 499,- excl. BTW voor 1-3 deelnemers. Je kunt de training dus alleen volgen, maar ook samen met je collega's! We geven de trainingen op locatie, op een van onze vestigingen of digitaal via Teams.

Bij meer dan drie deelnemers gelden er andere tarieven. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan, dan nemen wij contact met je op.

Vrijblijvend offerte aanvragen of een training inplannen?