Over ons

Wij zijn Nedbase: hét full-service internetbureau van Zeeland. Met ruim 45 bevlogen vakidioten werken we aan ijzersterke internetprojecten. Van websites tot online marketing en van een social intranet tot mobiele apps. Wij weten hoe online werkt. Online passie zit in ons DNA. En na 20 jaar kijken we nog altijd iedere dag vooruit. Dat moet ook wel, want de ontwikkelingen gaan razendsnel. Heb jij grip op online? 

Grip op online

Onze expertise en ervaring delen we graag met jou. Zodat ook jij op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen. Met onze trainingen krijg je grip op online. Of het nu gaat om schrijven voor het web, social media, Google Analytics of zoekmachineoptimalisatie en –marketing: onze trainers weten er alles van. Ze staan voor je klaar om jouw online skills naar een hoger niveau te tillen. Bij Nedbase of op locatie. 

Incompany

Wil je het online kennisniveau van een team of hele afdeling vergroten? En ben je op zoek naar een training die precies past bij de vragen en behoeften van jou en je collega’s? Dan is een incompany training dé oplossing! Al onze trainingen zijn op maat te maken. Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.