Trainers

Trainer Arie Joosse

SEO / SEA specialist

Arie is een specialist pur sang. Met alle Google-certificaten op zak, deinst hij voor geen vraagstuk terug. Is vastberaden om dingen tot op de bodem uit te zoeken, maar verliest het rendement voor de klant nooit uit het oog. Zoekmachines kennen voor hem geen geheimen, en daarom zijn SEO & SEA zijn specialiteiten.

Trainer Jaap Walhout

Adviseur / management

Vanaf het eerste uur is Jaap bij Nedbase betrokken. Denkt altijd in kansen en heeft tal van organisaties online het zadel in geholpen. Laat zich niet uit het veld slaan door onmogelijkheden en wordt razend enthousiast van vernieuwende concepten. Staat vooraan bij het bedenken van nieuwe campagnes en houdt nauwlettend in de gaten of ze succesvol zijn. Op online gebied is niets hem vreemd en deze kennis delen met klanten geeft hem een échte kick.

Trainer Jacco de Leeuw

Adviseur / management

Als er iemand zich graag vastbijt in complexe ICT-vraagstukken, dan is het Jacco wel. Met een flinke dosis ervaring op het snijvlak van business en IT weet hij als geen ander een technische koers uit te stippelen. Écht enthousiast wordt hij van het stroomlijnen van processen en het borgen van kwaliteit, privacy & beveiliging. Niet voor niets verzorgt hij dan ook de kennissessie: "Ben jij AVG-ready?".  

Trainer Karen Oerlemans

Projectmanager

Met haar bevlogenheid voor social media weet Karen iedereen enthousiast te maken. Instagram, Facebook en LinkedIn kennen voor haar geen geheimen. Ze weet als geen ander hoe bedrijven meer 'engagement' kunnen creëren en hoe het de online positionering kan versterken.  

Trainer Elise Nieboer

Communicatieadviseur Online

Elise werkt bij Nedbase als Communicatieadviseur Online. Met haar communicatieachtergrond weet ze als geen ander hoe belangrijk het is om je website en social media kanalen up-to-date te houden. Zo creëert ze pakkende artikelen, blogs en creatieve social media posts. Ook begeleidt ze klanten bij het opstellen van een goede contentstrategie.