Trainers

Trainer Arie Joosse

SEO / SEA specialist

Arie is een specialist pur sang. Met alle Google-certificaten op zak, deinst hij voor geen vraagstuk terug. Hij is vastberaden om dingen tot op de bodem uit te zoeken, maar verliest het rendement voor de klant nooit uit het oog. Zoekmachines kennen voor hem geen geheimen. Daarom zijn SEO & SEA zijn specialiteiten.

Trainer Jaap Walhout

Adviseur / management

Vanaf het eerste uur is Jaap bij Nedbase betrokken. Jaap denkt altijd in kansen en heeft tal van organisaties online het zadel in geholpen. Hij laat zich niet uit het veld slaan door onmogelijkheden en wordt razend enthousiast van vernieuwende concepten. Jaap staat vooraan bij het bedenken van nieuwe campagnes en houdt nauwlettend in de gaten of ze succesvol zijn. Op online gebied is niets hem vreemd. Deze kennis delen met klanten geeft hem een échte kick.

Trainer Jacco de Leeuw

Adviseur / management

Als er iemand zich graag vastbijt in complexe ICT-vraagstukken, dan is het Jacco wel. Met een flinke dosis ervaring op het snijvlak van business en IT, weet hij als geen ander een technische koers uit te stippelen. Écht enthousiast wordt hij van het stroomlijnen van processen en het borgen van kwaliteit, privacy en beveiliging. Niet voor niets verzorgt hij dan ook de kennissessie: "Ben jij AVG-ready?".  

Trainer Karen Groenleer

Projectmanager

Met haar bevlogenheid voor social media weet Karen iedereen enthousiast te maken. Instagram, Facebook en LinkedIn kennen voor haar geen geheimen. Ze weet als geen ander hoe bedrijven meer engagement kunnen creëren en hoe het de online positionering kan versterken.  

Trainer Lianne Zwijnenberg

Communicatieadviseur online

Met haar communicatieachtergrond weet Lianne hoe je pakkende teksten schrijft voor het web. Van overtuigende webcontent tot een aansprekende social post. Daarnaast geeft Lianne communicatieadvies aan allerlei organisaties in uiteenlopende branches. Ook begeleidt ze klanten bij het opstellen van een goede contentstrategie. Met haar brede kennis en ervaring helpt zij iedere organisatie een stap verder.

Trainer Hilde Harinck

Content marketeer

Als een echte content marketeer heeft Hilde altijd een telefoon of camera in haar handen. Ze laat dan ook geen moment voorbijgaan en legt alles vast. Social content verzorgen en sterke teksten schrijven kun je aan haar overlaten. Van een stijlvolle Story tot een overtuigende vacaturetekst. Met haar kennis en enthousiasme weet ze iedereen te inspireren.