Terug

kennissessie Ben jij AVG-proof?

De do's en don'ts rondom de privacywet

Wel eens gehoord van de GDPR (General Data Protection Regulation)? Ook wel bekend als de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Deze nieuwe privacywet is sinds 25 mei 2018 van toepassing en introduceert, ten opzichte van de huidige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), een aantal nieuwe rechten en plichten die impact hebben op hoe je als organisatie met persoonsgegevens dient om te gaan. 

Wij helpen je!

Voldoen aan de AVG is nodig, want de gevolgen kunnen groot zijn en de eventuele boetes hoog. Maar dat is niet makkelijk, want de AVG bestaat uit flink wat theorie waar je je zelf doorheen moet worstelen. Om je daarbij te helpen, organiseren we een hands-on training waarin we de gevolgen voor jouw organisatie helder voor je op een rij zetten. Natuurlijk focussen we ons nadrukkelijk op de impact die de AVG heeft op online toepassingen.

Programma

  • 14:00 - Welkom!
    Voorstelrondje en verwachtingen
  • 14:15 - Quiz
    Hoe staat het met jouw kennis over privacy?
  • 14:45 - Alles over de nieuwe privacywetgeving
    Wat houdt de AVG nu precies in? Wat zijn de potentiële gevaren voor jouw organisatie? Wat moet je regelen? Wat is een slimme aanpak? En hoe kun je jouw organisatie het beste op de veranderingen voorbereiden? 
  • 16:30 - Q&A en afsluiting

Trainer Jacco de Leeuw

Adviseur / management

Als er iemand zich graag vastbijt in complexe ICT-vraagstukken, dan is het Jacco wel. Met een flinke dosis ervaring op het snijvlak van business en IT weet hij als geen ander een technische koers uit te stippelen. Écht enthousiast wordt hij van het stroomlijnen van processen en het borgen van kwaliteit, privacy & beveiliging. Niet voor niets verzorgt hij dan ook de kennissessie: "Ben jij AVG-ready?".  

kennissessie Ben jij AVG-proof?

Geïnteresseerd in de training Ben jij AVG-proof?? Goede keuze! 😉 De kosten van deze training bedragen € 199,- excl. BTW per deelnemer. Bij meerdere deelnemers of een incompany training op maat gelden andere tarieven. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan, dan nemen wij contact met je op.

Open inschrijving

Wil je het online kennisniveau van een team of een hele afdeling verhogen? En ben je op zoek naar een training die precies past bij de vragen en behoeften van jou en je collega's? Dan is een incompany training dé oplossing! Al onze trainingen zijn op maat te maken.

Vrijblijvend offerte aanvragen