Terug

Training Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Want jouw website verdient een toppositie!

 • Is jouw website niet goed vindbaar in Google? 
 • Krijg je geen relevante bezoekers op je website of webshop? 
 • Heb je geen idee of jouw webteksten SEO-proof zijn? 

 

Wist je dat 60% van de Google-gebruikers niet verder kijkt dan de eerste vier zoekresultaten? En dat je veel potentiële klanten laat lopen als je hier niet tussen staat?

Gevonden worden is goud waard. Al is een website nog zo mooi en de inhoud nog zo goed, als er geen bezoekers zijn heeft het weinig zin. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg je ervoor dat je niet alleen meer, maar ook relevantere bezoekers naar je website trekt. En dat laatste, daar draait het om. Want het zijn de bezoekers die het verschil maken.

Tijdens deze SEO-cursus maak je kennis met de belangrijkste factoren om te scoren in Google, leer je alles over de weergave, vindbaarheid en positionering van jouw website en zoekmachines en ontdek je hoe je een goede SEO-tekst schrijft. We leggen je uit welke stappen je moet nemen om jouw website zoekmachine ‘proof’ te maken én te houden. En je gaat naar huis handige tips & tools waar je direct mee aan de slag kan.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die beter vindbaar wil zijn in de massa en meer relevant verkeer naar zijn of haar website of webshop wil trekken. Je wilt meer weten over wat je zelf kunt doen om beter gevonden te worden in Google en bent op zoek naar praktische handvatten om dit voor elkaar te krijgen.  

Wat leer je?

 • Wat & hoe over SEO
  Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO) en hoe werkt het? Hoe indexeert Google jouw website en hoe bepaalt hij de ranking?
 • Onpage optimalisatie
  Wat kun je zelf aan je website verbeteren om hoger in Google te komen? En hoe blijf je daar? Denk aan de indeling van je website, het optimaliseren van je teksten, het opzetten van landingspagina’s en het belang van goede zoekwoorden. 
 • Offpage optimalisatie
  Wat kan ik buitenom mijn website doen om mijn vindbaarheid te verbeteren? Hoe zorg ik ervoor dat mijn website autoriteit krijgt? We leggen het belang van linkbuilding uit en geven je tips om goede externe links te krijgen.   
 • Rapportage en management
  Hoe weet je of je goed bezig bent? Of al je inspanningen tot resultaat leiden? Wij laten je verschillende tools zien die dit voor je inzichtelijk maken en je helpen om je positie in zoekmachines nog verder te verbeteren. 

Resultaat

Aan het eind van de SEO-cursus ben je in staat om zelf werkzaamheden uit te voeren voor je website op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Je hebt inzicht om de factoren die van invloed zijn op Google-rankings en weet waar je specifiek op moet letten. 

 

Trainer Arie Joosse

SEO / SEA specialist

Arie is een specialist pur sang. Met alle Google-certificaten op zak, deinst hij voor geen vraagstuk terug. Is vastberaden om dingen tot op de bodem uit te zoeken, maar verliest het rendement voor de klant nooit uit het oog. Zoekmachines kennen voor hem geen geheimen, en daarom zijn SEO & SEA zijn specialiteiten.

Trainer Robin Goedhart

Online marketeer

Robin is allround online marketeer bij Nedbase. Hij ziet het als de grootste uitdaging om met de juiste mix van marketingkanalen de doelen van de klant op het hoogste niveau waar te maken. Of het nu gaat om emailmarketing, social media, SEO of SEA... Robin benut alle kansen zo optimaal mogelijk!

Trainer Joris Spitholt

Online marketeer

Onze online marketeer Joris is dol op statistieken. Succesvolle campagnes vallen of staan volgens hem met het continu in kaart brengen van de resultaten. Of het nu gaat om het opzetten van nieuwe SEO- of SEA-strategieën of het doorlichten van huidige campagnes; Joris helpt je graag op weg!

Training Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Duur
Tijd
Waar
Prijs
€ 199.00 excl. BTW

Geen geschikte datum? Neem contact met ons op.

Wil je het online kennisniveau van een team of een hele afdeling verhogen? En ben je op zoek naar een training die precies past bij de vragen en behoeften van jou en je collega's? Dan is een incompany training dé oplossing! Al onze trainingen zijn op maat te maken.

Vrijblijvend offerte aanvragen