Terug

Training Social media (mix)

Ontdek hoe je Facebook, Instagram en LinkedIn effectief inzet

 • Wil je graag een betere relatie opbouwen met je online fans? 
 • Heb je geen idee hoe je een goede social media strategie moet opstellen?
 • Wanneer is content relevant voor je doelgroep? 

 

Social media is een blijvertje. Of je nu met je organisatie al actief bent op social media of niet: tijdens deze training ontdek hoe je resultaat uit Facebook, Instagram en andere platformen kunt halen.

Af en toe een berichtje plaatsen kan iedereen, maar hoe zorg je ervoor dat het ook iets oplevert? Hoe bepaal je een strategie, creëer je relevante content en wordt je onderdeel van het gesprek? Kortom, hoe bouw je daadwerkelijk een betere relatie met je doelgroep op? Dat leggen wij je uit!

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die een hoger rendement uit social media activiteiten wil halen en aan de slag wil gaan met een social media strategie. De workshop is zo ingericht dat deze interessant en toepasbaar is voor het MKB.

Wat leer je?

 • Social media trends
  Hoe ziet het social media-landschap eruit en welke ontwikkelingen zien we? Wat zijn de laatste trends? Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten we zien hoe social media tegenwoordig wordt ingezet voor marketing- en communicatiedoeleinden.
 • Social media strategie
  Hoe formuleer je doelstellingen, segmenteer je doelgroepen, maak je een contentplanning en meet je de resultaten? We helpen je op weg om een duidelijke strategie te formuleren.
 • Social media tips & tools
  De handige tips & tools die we hier aandragen, gaan het jou makkelijker maken je doelstellingen te halen.
 • Social media binnen de organisatie
  Tot slot geven we je praktische handvatten om social media binnen jouw organisatie te laten leven. Je leert hoe je meer betrokkenheid kunt creëren, als de basis voor een intern beleid.

Resultaat

Aan het eind van de cursus ben je in staat om zelf een social media strategie te formuleren en uit te voeren. Het begin van deze strategie komt al tot stand tijdens de training.  
 

Trainer Karen Oerlemans

Projectmanager

Met haar bevlogenheid voor social media weet Karen iedereen enthousiast te maken. Instagram, Facebook en LinkedIn kennen voor haar geen geheimen. Ze weet als geen ander hoe bedrijven meer 'engagement' kunnen creëren en hoe het de online positionering kan versterken.  

Training Social media (mix)

Geïnteresseerd in de training Social media (mix)? Goede keuze! 😉 De kosten van deze training bedragen € 199,- excl. BTW per deelnemer. Bij meerdere deelnemers of een incompany training op maat gelden andere tarieven. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan, dan nemen wij contact met je op.

Open inschrijving

Wil je het online kennisniveau van een team of een hele afdeling verhogen? En ben je op zoek naar een training die precies past bij de vragen en behoeften van jou en je collega's? Dan is een incompany training dé oplossing! Al onze trainingen zijn op maat te maken.

Vrijblijvend offerte aanvragen