Terug

Training Social media (mix)

Ontdek hoe je Facebook, Instagram en LinkedIn effectief inzet

 • Wil je graag een betere relatie opbouwen met je online fans? 
 • Heb je geen idee hoe je een goede social media strategie moet opstellen?
 • Wanneer is content relevant voor je doelgroep? 

 

Social media is een blijvertje. Of je nu met je organisatie al actief bent op social media of niet: tijdens deze training ontdek hoe je resultaat uit Facebook, Instagram en andere platformen kunt halen.

Af en toe een berichtje plaatsen kan iedereen, maar hoe zorg je ervoor dat het ook iets oplevert? Hoe bepaal je een strategie, creëer je relevante content en wordt je onderdeel van het gesprek? Kortom, hoe bouw je daadwerkelijk een betere relatie met je doelgroep op? Dat leggen wij je uit!

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die een hoger rendement uit social media activiteiten wil halen en aan de slag wil gaan met een social media strategie. De workshop is zo ingericht dat deze interessant en toepasbaar is voor het MKB.

Wat leer je?

 • Social media trends
  Hoe ziet het social media-landschap eruit en welke ontwikkelingen zien we? Wat zijn de laatste trends? Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten we zien hoe social media tegenwoordig wordt ingezet voor marketing- en communicatiedoeleinden.
 • Social media strategie
  Hoe formuleer je doelstellingen, segmenteer je doelgroepen, maak je een contentplanning en meet je de resultaten? We helpen je op weg om een duidelijke strategie te formuleren.
 • Social media tips & tools
  De handige tips & tools die we hier aandragen, gaan het jou makkelijker maken je doelstellingen te halen.
 • Social media binnen de organisatie
  Tot slot geven we je praktische handvatten om social media binnen jouw organisatie te laten leven. Je leert hoe je meer betrokkenheid kunt creëren, als de basis voor een intern beleid.

Resultaat

Aan het eind van de cursus ben je in staat om zelf een social media strategie te formuleren en uit te voeren. Het begin van deze strategie komt al tot stand tijdens de training.  
 

Trainer Hilde Harinck

Content marketeer

Als een echte content marketeer heeft Hilde altijd een telefoon of camera in haar handen. Ze laat dan ook geen moment voorbijgaan en legt alles vast. Social content verzorgen en sterke teksten schrijven kun je aan haar overlaten. Van een stijlvolle Story tot een overtuigende vacaturetekst. Met haar kennis en enthousiasme weet ze iedereen te inspireren.

Training Social media (mix)


Geïnteresseerd in de training Social media (mix)? Goede keuze! 😉
Met deze training kun je het online kennisniveau van jezelf, je team of zelfs een hele afdeling verhogen. Al onze trainingen zijn op maat te maken. Zo past de training precies bij de vragen en behoeften van jou en je collega’s en kun je dit direct in de praktijk brengen. Je krijgt de training rechtstreeks van onze specialisten. Met super veel praktijkervaring. En bovendien staan ze daarna ook nog voor je klaar.

Een training op maat kost € 499,- excl. BTW voor 1-3 deelnemers. Je kunt de training dus alleen volgen, maar ook samen met je collega's! We geven de trainingen op locatie, op een van onze vestigingen of digitaal via Teams.

Bij meer dan drie deelnemers gelden er andere tarieven. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan, dan nemen wij contact met je op.

Vrijblijvend offerte aanvragen of een training inplannen?