Terug

training LinkedIn

Hoe haal je concreet resultaat uit LinkedIn? Ontdek een wereld die je nog niet kende

 • Hoe zorg ik nu dat de juiste mensen mij vinden op LinkedIn? 
 • Is adverteren op LinkedIn interessant? Hoe werkt dat? Wat kost dat?
 • Wat is het nut van een bedrijfspagina? 
 • Is een premium LinkedIn account misschien iets voor mij?

LinkedIn is een gigantisch netwerk waar bijna iedereen wel een profiel heeft, maar wat kun je er nu zelf mee naast 'bekenden' opzoeken?

In deze training nemen we je mee in een wereld achter LinkedIn die je eigenlijk helemaal nog niet kende. Met als doel om te leren hoe je met LinkedIn nu heel concreet meer bereik, naamsbekendheid en extra omzet kunt genereren. Aan de hand van inspirerende voorbeelden, verrassende inzichten en praktische tips laten we zien hoe je o.a. je persoonlijke profiel, bedrijfspagina en netwerk super effectief kunt inzetten. 

Voor wie?

Deze training is geschikt voor mensen die niet altijd tijd hebben om een website bij te houden of te bloggen of vloggen, maar die wel wat te vertellen hebben. Mensen die zichtbaar willen zijn binnen hun (zakelijk) netwerk. Hetzij vanuit persoonlijke titel of namens hun bedrijf of de organisatie waar ze voor werken. LinkedIn is namelijk ideaal om snel in contact te komen met de juiste prospect, leverancier of (potentiele) kandidaat. 

Wat leer je?

 • De mogelijkheden
  We zoomen samen in hoe je ideale profiel eruit moet zien, waar je bedrijfspagina aan moet voldoen en welke handige functies en inzichten er zijn waar je waarschijnlijk het bestaan niet vanaf wist
 • LinkedIn trends
  Hoe ziet LinkedIn er nu tegenwoordig uit en welke ontwikkelingen zien we? Wat zijn de laatste trends? Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten we zien hoe LinkedIn gericht wordt ingezet voor marketing- en communicatiedoeleinden.
 • LinkedIn strategie
  Hoe formuleer je doelstellingen, segmenteer je doelgroepen, breng je structuur aan en meet je de resultaten? We helpen je op weg om een duidelijke LinkedIn strategie te formuleren.
 • LinkedIn tips & tools
  De handige tips & tools die we hier aandragen, gaan het jou makkelijker maken je doelstellingen te halen. Namelijk beter vindbaar, meer zichtbaar en in contact komen met interessante connecties.
 • LinkedIn binnen de organisatie
  Tot slot geven we je praktische handvatten om LinkedIn binnen de organisatie te laten leven. Je leert hoe je meer betrokkenheid kunt creëren, als de basis voor een intern beleid.

Resultaat

Aan het eind van de cursus ben je helemaal up-to-date wat de mogelijkheden van LinkedIn betreft. En je bent dan dus ook prma in staat om zelf écht een actieve bijdrage te gaan leveren op LinkedIn.  
 

Samen aan de slag met LinkedIn
Samen aan de slag met LinkedIn

Trainer Hilde Harinck

Content marketeer

Als een echte content marketeer heeft Hilde altijd een telefoon of camera in haar handen. Ze laat dan ook geen moment voorbijgaan en legt alles vast. Social content verzorgen en sterke teksten schrijven kun je aan haar overlaten. Van een stijlvolle Story tot een overtuigende vacaturetekst. Met haar kennis en enthousiasme weet ze iedereen te inspireren.

Trainer Jaap Walhout

Adviseur / management

Vanaf het eerste uur is Jaap bij Nedbase betrokken. Jaap denkt altijd in kansen en heeft tal van organisaties online het zadel in geholpen. Hij laat zich niet uit het veld slaan door onmogelijkheden en wordt razend enthousiast van vernieuwende concepten. Jaap staat vooraan bij het bedenken van nieuwe campagnes en houdt nauwlettend in de gaten of ze succesvol zijn. Op online gebied is niets hem vreemd. Deze kennis delen met klanten geeft hem een échte kick.

training LinkedIn


Geïnteresseerd in de training LinkedIn? Goede keuze! 😉
Met deze training kun je het online kennisniveau van jezelf, je team of zelfs een hele afdeling verhogen. Al onze trainingen zijn op maat te maken. Zo past de training precies bij de vragen en behoeften van jou en je collega’s en kun je dit direct in de praktijk brengen. Je krijgt de training rechtstreeks van onze specialisten. Met super veel praktijkervaring. En bovendien staan ze daarna ook nog voor je klaar.

Een training op maat kost € 499,- excl. BTW voor 1-3 deelnemers. Je kunt de training dus alleen volgen, maar ook samen met je collega's! We geven de trainingen op locatie, op een van onze vestigingen of digitaal via Teams.

Bij meer dan drie deelnemers gelden er andere tarieven. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan, dan nemen wij contact met je op.

Vrijblijvend offerte aanvragen of een training inplannen?