Terug

training Instagram

Ontdek alle ins en outs en creëer de juiste Instagram branding!

 • Weet je niet hoe en waar je jouw doelgroep op Instagram kunt vinden?
 • Heb je geen idee wat je met stories of hashtags moet?
 • Wil je weten hoe je meer engagement creëert bij jouw Instagram volgers?
 • En wil je een feed die er gelikt uitziet?

Instagram is hot! Zorg ervoor dat je merk zichtbaar is op dit populaire social media kanaal. Zo loop je jouw doelgroep niet mis! Deze training laat je kennismaken met alle ins en outs van Instagram. Je ontdekt hoe je de perfecte Instagram branding opzet en hiermee een zo groot mogelijk bereik creëert.

Voor wie?

Of het nu gaat om jouw persoonlijke profiel of een bedrijfsaccount; deze training is geschikt voor iedereen die zijn of haar merk op Instagram succesvol wil ‘branden’. De training is zo ingericht dat deze interessant en toepasbaar is voor het MKB.   

Wat leer je?

 • Trends op Instagram
  Wat is trending op Instagram? Hoe haak ik hier op in? Aan de hand van succesvolle voorbeelden laten we zien hoe je het platform op een juiste manier inzet voor marketing- en communicatiedoeleinden.
 • Jouw verhaal visualiseren
  We leren je hoe je jouw verhaal vertelt én visueel aantrekkelijk maakt om engagement bij je volgers te creëren.
 • Slim hashtaggen
  Waarom hashtaggen? Welke en hoeveel hashtags gebruik ik? Je leert hoe een juiste hashtag strategie invloed heeft op de vindbaarheid van jouw feed.
 • Fotograferen én editen met je smartphone
  De handige tips & tools die we hier aandragen, gaan het jou makkelijk maken om een gelikte Instagram feed te creëren.

Resultaat

Aan het einde van de training weet je álles over Instagram, begrijp je wat je moet met Instagram Stories en kan je direct aan de slag met het bepalen van de strategie achter jouw visuele verhaal.

Trainer Karen Groenleer

Projectmanager

Met haar bevlogenheid voor social media weet Karen iedereen enthousiast te maken. Instagram, Facebook en LinkedIn kennen voor haar geen geheimen. Ze weet als geen ander hoe bedrijven meer engagement kunnen creëren en hoe het de online positionering kan versterken.  

training Instagram


Geïnteresseerd in de training Instagram? Goede keuze! 😉
Met deze training kun je het online kennisniveau van jezelf, je team of zelfs een hele afdeling verhogen. Al onze trainingen zijn op maat te maken. Zo past de training precies bij de vragen en behoeften van jou en je collega’s en kun je dit direct in de praktijk brengen. Je krijgt de training rechtstreeks van onze specialisten. Met super veel praktijkervaring. En bovendien staan ze daarna ook nog voor je klaar.

Een training op maat kost € 499,- excl. BTW voor 1-3 deelnemers. Je kunt de training dus alleen volgen, maar ook samen met je collega's! We geven de trainingen op locatie, op een van onze vestigingen of digitaal via Teams.

Bij meer dan drie deelnemers gelden er andere tarieven. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan, dan nemen wij contact met je op.

Vrijblijvend offerte aanvragen of een training inplannen?