Terug

Training Google Analytics (pro)

Ontdek alle 'ins & outs' en doe meer met Analytics!

 • Wil je het maximale uit Google Analytics halen? 
 • Maar heb je geen idee hoe je diepgaande analyses maakt voor je website? 

Heb jij de nodige ervaring met Google Analytics en ben je toe aan een volgende stap? Tijdens Google Analytics training voor gevorderden laten we je de mogelijkheden en kansen zien die Google Analytics nog meer biedt, naast de standaard rapporten. 

Google Analytics bevat eindeloos veel mogelijkheden. Er zijn talloze standaardrapporten te vinden die je ontzettend veel informatie kunnen geven, maar naast de standaardrapporten kan Google Analytics nog zó veel meer! In deze training komen diverse gevorderde onderwerpen aan bod, zoals conversie attributie, de customer journey, event tracking, aangepaste rapporten en segmenten. Met die kennis kun je diepgaande analyses maken van jouw bezoekers, zodat je nóg beter in kunt spelen op je doelgroep.

Voor wie?

Deze training is voor jou als je regelmatig werkt met Google Analytics en bekend bent met de verschillende standaardrapporten en deze goed kunt interpreteren. Daarnaast ben je bekend met de accountstructuur, properties, het meten en instellen van doelen, dimensies & statistieken en de standaardrapporten. Jouw doel is om verder te gaan dan de standaardrapporten en op die manier meer te halen uit je webstatistieken.

Heb je nog geen of weinig ervaring met Google Analytics en wil je ontdekken hoe je Google Analytics succesvol kan opzetten en gebruiken voor je eigen website? We bieden ook een training Google Analytics voor beginners aan. 

Wat leer je?

 • Inzicht in de customer journey
  We leggen je uit hoe je in Google Analytics kunt ontdekken hoe de customer journey van jouw klanten eruitziet. Welke paden en kanalen doorlopen jouw klanten en hoe lang duurt het aankooppad? We vertellen je er alles over.
 • Inzicht in jouw funnel
  Door je funnel te visualiseren in Google Analytics zie je in één oogopslag waar de meeste bezoekers afhaken en waar je je website dus kunt optimaliseren. We leggen je uit hoe je dit doet.
 • Aangepaste rapporten
  Aangepaste rapporten kunnen je helpen een diepgaandere analyses te maken van je data. Ook aangepaste dimensies en statistieken komen aan bod. Zo kun je dus ook gegevens verzamelen en analyseren die niet standaard in Analytics gemeten worden.
 • Filters, segmenten, gebeurtenissen
  Ook belangrijke zaken als filters, het aanmaken van geavanceerde segmenten en het meten van gebeurtenissen komen aan bod. Met die kennis kun je in Analytics meten wat je wil en analyseren wat je wil!

Resultaat

Aan het eind van deze training kun je Google Analytics zo inrichten dat het voldoet aan jouw specifieke wensen en behoeften. Op die manier kun je diepgaande analyses doen in Google Analytics, buitenom de standaard rapportages. Je kunt je funnel in kaart brengen en weet nog beter welke stappen jouw klanten doorlopen voordat ze een aankoop doen!
 

Trainer Arie Joosse

SEO / SEA specialist

Arie is een specialist pur sang. Met alle Google-certificaten op zak, deinst hij voor geen vraagstuk terug. Is vastberaden om dingen tot op de bodem uit te zoeken, maar verliest het rendement voor de klant nooit uit het oog. Zoekmachines kennen voor hem geen geheimen, en daarom zijn SEO & SEA zijn specialiteiten.

Trainer Robin Goedhart

Online marketeer

Robin is allround online marketeer bij Nedbase. Hij ziet het als de grootste uitdaging om met de juiste mix van marketingkanalen de doelen van de klant op het hoogste niveau waar te maken. Of het nu gaat om emailmarketing, social media, SEO of SEA... Robin benut alle kansen zo optimaal mogelijk!

Trainer Joris Spitholt

Online marketeer

Onze online marketeer Joris is dol op statistieken. Succesvolle campagnes vallen of staan volgens hem met het continu in kaart brengen van de resultaten. Of het nu gaat om het opzetten van nieuwe SEO- of SEA-strategieën of het doorlichten van huidige campagnes; Joris helpt je graag op weg!

Training Google Analytics (pro)

Geïnteresseerd in de training Google Analytics (pro)? Goede keus! 😉 Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Open inschrijving

Wil je het online kennisniveau van een team of een hele afdeling verhogen? En ben je op zoek naar een training die precies past bij de vragen en behoeften van jou en je collega's? Dan is een incompany training dé oplossing! Al onze trainingen zijn op maat te maken.

Vrijblijvend offerte aanvragen