Terug

Training Google Ads (basic)

Leer hoe je een effectieve Google Ads-campagne opzet

 • Zit je met de handen in het haar omdat je niet weet hoe je moet starten met Google Ads?
 • Heb je geen idee wat de resultaten van je Google Ads campagne betekenen? 
 • Wil je weten hoe je jouw Google Ads campagne een boost kan geven? 

Adverteren in met Google Ads (voorheen AdWords) is super krachtig: binnen no-time sta je bovenaan in de zoekmachine! Met Google Ads maak je doelgerichte advertenties waarmee je jouw doelgroep bereikt. Leren van een ‘Google Ads Certified Partner’ hoe je campagnes opzet en maximaal rendement haalt uit jouw budget? Schrijf je dan in voor deze training!

Je online vindbaarheid vergroten, met meer klanten en omzet als resultaat: dát is het doel van deze training. Je leert onder andere hoe je succesvol en zelfstandig Google Ads-campagnes opzet en beheert, wat relevante keywords zijn, hoe je aantrekkelijke advertentieteksten schrijft en hoe je het resultaat van jouw advertentiecampagnes zo goed mogelijk kunt meten. Daarnaast vertellen we je wat de meest voorkomende valkuilen zijn, welke trends & ontwikkelingen eraan komen en geven we je concrete tips om na de training direct mee aan de slag te gaan.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die een start wil maken met Google Ads en zelf campagnes wil opzetten en managen. Basiskennis van marketing & communicatie en internet is wenselijk. Heb je reeds één of meerdere campagnes opgezet in Google Ads en wil je leren hoe je deze kunt verbeteren? Wij bieden ook een Google Ads expert training aan.

Wat leer je?

 • Wat & hoe over Google Ads
  Wat is zoekmachineadverteren (SEA) en wat is de rol van Google Ads? Hoe werkt Google Ads en waar worden advertenties allemaal weergegeven? Welke biedstrategieën zijn er en welke factoren bepalen de kwaliteitsscore van een advertentie?
 • Een campagne opzetten
  Waar moet je allemaal op letten bij het opzetten en managen van een advertentiecampagne? Denk aan het kiezen van het juiste campagnetype, het bepalen van de structuur van jouw campagne, het targeten van de juiste doelgroep en locatie, het instellen van budgetten en biedingen en het maken van advertentiegroepen.
 • Meten en verbeteren
  Vanaf het moment dat je campagne draait is het belangrijk de prestaties te meten. Want je wilt natuurlijk wel weten of er voldoende opbrengsten zijn of dat er wellicht meer omzet is te behalen. Maar hoe doe je dat? Hoe interpreteer je de resultaten en zet je die om in verbeteracties? Wij leggen het je uit! 

Resultaat

Na deze praktische training met alle ins & outs beschik je over de kennis om zelf campagnes in Google Ads aan te maken, live te zetten en te managen. Je verhoogt het aantal bezoekers op je website en weet hoe maximaal rendement uit jouw advertentiebudget kunt halen.
 

Trainer Arie Joosse

SEO / SEA specialist

Arie is een specialist pur sang. Met alle Google-certificaten op zak, deinst hij voor geen vraagstuk terug. Is vastberaden om dingen tot op de bodem uit te zoeken, maar verliest het rendement voor de klant nooit uit het oog. Zoekmachines kennen voor hem geen geheimen, en daarom zijn SEO & SEA zijn specialiteiten.

Trainer Robin Goedhart

Online marketeer

Robin is allround online marketeer bij Nedbase. Hij ziet het als de grootste uitdaging om met de juiste mix van marketingkanalen de doelen van de klant op het hoogste niveau waar te maken. Of het nu gaat om emailmarketing, social media, SEO of SEA... Robin benut alle kansen zo optimaal mogelijk!

Trainer Joris Spitholt

Online marketeer

Onze online marketeer Joris is dol op statistieken. Succesvolle campagnes vallen of staan volgens hem met het continu in kaart brengen van de resultaten. Of het nu gaat om het opzetten van nieuwe SEO- of SEA-strategieën of het doorlichten van huidige campagnes; Joris helpt je graag op weg!

Training Google Ads (basic)
Duur
Tijd
Waar
Prijs
€ 199.00 excl. BTW

Geen geschikte datum? Neem contact met ons op.

Wil je het online kennisniveau van een team of een hele afdeling verhogen? En ben je op zoek naar een training die precies past bij de vragen en behoeften van jou en je collega's? Dan is een incompany training dé oplossing! Al onze trainingen zijn op maat te maken.

Vrijblijvend offerte aanvragen